Me ftesë të presidentes së Kosovës Atifete Jahjaga, presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, do të zhvillojë një vizitë shtetërore në Kosovë në datat 30 dhe 31 gusht.Lajmin e konfirmoi Presidenca e Kosovës dhe Ambasada e Shqipërisë në Kosovë.Kjo do të jetë vizita e parë shtetërore e presidentit shqiptar jashtë shtetit.
Zyra e presidentes Jahjaga tha se vizita do të jetë e karakterit shtetëror e me këtë rast presidentit Nishani do t’i bëhen të gjitha nderimet shtetërore duke filluar nga garda e nderit e FSK-së.

SHPËRNDAJE