Presidenti Bamir Topi i shoqeruar edhe nga Zonja e Pare, Teuta Topi ka zhvilluar sot një takim me Papa Benediktin XVI, në Vatikan. Presidenti Topi vlerësoi rolin e Kishës Katolike dhe shprehu bindjen e tij për mbështetjen e Vatikanit në rrugën e vendit drejt Integrimit në familjen e madhe europiane. Ndërkaq Papa Benedikti XVI u shpreh se mbështet Shqipërinë në rrugëtimin e saj integrues në këtë 100 vjetor të Pavarësisë.

SHPËRNDAJE