Ishte paralajmeruar disa javë më parë se të gjithë maturantët që  dëshirojnë të regjistrohen   në univerzitet e  republikës se Shqipërisë  për vitin 2011-2012  në lidhje me dëshirat e tyre për  regjstrim duhet  te lajmerohen  te kabineti i kryetarit te Komunes  dhe deri me sot  numri  i te interesuarve  ka arriutr ne 70, njofton agjencia informative “Presheva jonë”, duke ju referuar burimeve nga  kabineti i kryetarit të komunës së Preshevës.

Preshevë, 1 qershor/ AIK-Presheva jonë 

Sipas kryetarit  te gjithe atyre  qe nuk mund ti plotesohet  deshira e pare ne peracktimin e numrit rendor  1 te fakulltetit  padyshim  se mund te regjitrohen ne  fakulltetin  tjeter.Nderkaq  ne fjalën e tij kryetari Mustaf shton se  keshilli nacional eshte ne perpjeke  te grumbulloj  informacion  duke bere nje permbledhje te te interesuarve  per regjstrim  dhe ka afatizuar  daten  1 korrik per paraqytjen  e studenteve qe sipas tij  nuk eshte ne rregull e cila  nuk mund te limitizohet data e parqytjes se studenteve

Edhe diteve ne vazhdim  kabineti i kryetari te komunes do te vazhdoje te grumbulloje  informacione  dhe ne momentin  qe  kerkohen dokumentet orgjinale  ateher mund te beje vetem fakulutteti perkates  ku jane te intersuar studentet per regjistrim ne vitin akademik 2011-2012 dhe ne asnje menyre nuk mund te  jepen  dokumentet orgjinale  me heret  per ti bartur ne nje arhive ne tjetren e cila  do nje siguri te madhe  thekson kryatri Mustafa.

Ai porosite se te gjithe te inetresuarit te kene durim  per pritjen e informacioneve  rreth kuotave  ne menyre qe te gjithe te sistemohen neper fakulltete e caktuara  ne menyre qe asnje i ri te mos mbetet pa u regjstruar ne fakulltete perkatese.

SHPËRNDAJE