Festivali i dyditorë i fëmijeve në Preshevë do të zgjasë deri me 23 dhjetor, ku pas prezentimeve të dhjtar kënëve, më në fund juria profesioinale në mbrëmjen  finale do të bëjë klasifikimin dhe përzgjedhjen e këngës dhe këngëtarit  më i mire të fesivalit të sivjem “Gëzimi Ynë 2011

Kushtrim Maliqi

Preshevë, 22 dhjetor/AIK-Presheva Jone

Në praninë qinda pjesëmarrësve, dashamirë të kengëss dhe muzikës në Preshevë ka nisur festivali tradicioanl i këngëve për fëmijë “Gëzimi Ynë 2011”. Në mbërmjen e e parë kanë prezentuar 16 këngëtarë të vegjël me kengët e tyre të bukura. Festivali i dyditorë i fëmijeve në Preshevë do të zgjasë deri me 23 dhjetor, ku pas prezentimeve të dhjtar kënëve, më në fund juria profesioinale në mbrëmjen  finale do të bëjë klasifikimin dhe përzgjedhjen e këngës dhe këngëtarit  më i mire të fesivalit të sivjem “Gëzimi Ynë 2011”. Do përkujtuar se vitin e kaluar fituese e e po këtij festivali ka qenë Donika Nuhiu.

SHPËRNDAJE