Të nderuar motra dhe vëllezër
Pas një muaji të agjërimi po na vjen të gjithëve dita e Fitër Bjramit.
E presim me gëzim këtë ditë pas një muaji nënshtrimi, përkushtimi dhe adhurimi ndaj Krijuesit tonë Allahut Fuqiplotë.
Lus Allahun që ti ketë pranuar nga të gjithë namazet, agjërimet dhe lëmoshat tona.
Në këtë ditë feste të jetë prezente tek ne modestia, përulja dhe falja ndaj njëri-tjetrit.
Urime festa e Fitër Bajramit
 
Kryetari : Sevdail Jakupi
SHPËRNDAJE