Preshevë, 2 korrik -Zjarri është afër shtëpive në fshatrat sxhqiptare perreth Preshevës. Në afërsi të Preshevës, ne fshatin Samolicë ka shprthyer  një zjarr i madh ku po digjen pyjet prreth qyteti kurse, flaka e tymi ne kop te qiellit qe po shifet nga Rahovica, Rainca e Presheva etj…

Presheva po kallet, n’xor sa nga lidereret, po aq nga vapa e flaka

Presheva po digjet, plaka po krihet..kurse kryetarja e Preshevës ne zefk, po shetitet nëpër Tiranë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Sipas informatave paraprake, zjarri iu afrua shtëpive në fshat, të cilat janë ekonomitë familjare dhe pronë e banorëve të pambrojtur. Presheva po kjallet, n’xor sa nga lidereret, po aq nga vapa e flaka, vec Zot bane hajr..

SHPËRNDAJE