Një shofer i 19 vjecare (nga Serbia) sot është ndaluar nga policia zvicerane i cili në autostradën A2 në afërsi të Knutwil (LU), ka ngarë veturën së paku me shpejtësi 210 km / h në vend të 120 sa është lejuar, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”.  Policia e Lucernit automatikisht pa e diskutar fare i ka konfiskuar patentën e shoferit serb, banues në rajon Basel. Prokurori publik ka hapur një hetim dhe kallëzim penal kundër tij.

SHPËRNDAJE