Résultat de recherche d'images pour "cadavre forêt"Amriswil, 28 korrik  -Një kalimatr rasti ka  alarmuar policinë zvicerane  se ka hasur ne nje kufomë në një pyll në Erlen, afër Amriswil (TH). Prokuroria beson se viktima është vrarë

Agencia  elajemeve “Presheva Jonë” ne Zvicer ka mesuar nga policia kantonale se trupi i djegur eshte i një serbi 41 vjecar. Deri më tani, rrethanat e vdekjes së tij jane te paqarta. Cka sipas Ministrise Publike dyshohet se viktima ehste vrare, prandaj edhe policia ka nisur një hetim. Hetuesit janë duke analizuar provat e mbledhura në vend dhe nuk i japin më shumë informacion. Policia zvcerane, njëkohesisht ka nisur edhe një apel për dëshmitarët.

SHPËRNDAJE