Lozanë, ATSH9 janar  -Një i ri shqiptar është paraqitur si i sëmurë, me  aftësi të kufizuara dhe kishte kamufluar marihuanë në karrocën e tij. Ai u arrestuar nga rojet kufitare ne Valais, njofton Agjencia Telegrafike  nga Zvicra duke ju referuar burimeve të policise kantonale.

Më 26 nëntor, një shqiptar i 22, i shoqëruar nga një bashkatdhetar ben përpjkekje qe te fusin 8.44 kilogramë droge (maihuanë)  nga Italia në Zvicër. Të dy burrat ishin ulur në tren nga Milano. Aventura e tyre përfundoi në kontrollin e kufirit, pasi atyre ju gjet droga e fshehur ne ulesen e karroces ku ishte ulur i “semuri.

Policia doganore gjeti drogen e fshehur në karrocë të paketuar në qese plastike apo ne vend të jastëkeve.

SHPËRNDAJE