Policia e serbe sot ka kapur në 986 gram drogë në rrethin e  Preshevës duke  arrestuar  një shqiptar S. L. (53) nga ky qytet, në të cilit droga ju gjend në veturë, u njofton gjencia informative “Presheva Jonë”

 

Vranjë, 3 prill

Policia e Nishit sot gajtë një kasioni antidrogë sot kanë kapur në Preshvë 986 gram drogë, duke arrestuar  shqiptarin S. L. (53) nga ky qytet, në të cilit droga ju gjend në veturë, u njofton gjencia informative “Presheva Jonë” .   Shqwiptari i arestuar (S.L) , sipas organeve të pun¨ève të mbrendshme serbe  është i dyshuar se ka kryer një vepër të prodhimit të paautorizuar dhe shpërndarjes së lëndëve narkotike, njoftoi sot në Departamentin e Policisë në Nish, që sipa spolicisë, heroina ishte menduar për rishitje.  Gjykatësi hetues i Gjykatës së Lartë në Vranjë urdhëroi të dyshuarin t’i jap një muaj paraburgim ,  është bërë sot e ditur nga një konferencë për shyp në Vranjë.

SHPËRNDAJE