Bujanoc, 28 shtator  -Policia serbe  në Vranjë ka arrestuar  tre persona, njeri prej tyre nga Bujancoa (29) për shkak të ekzistencës së bazës për dyshimin se ata kryen një vepër penale të prodhimit dhe tregtimit të paautorizuar të narkotikëve, njofton transmeton agjencia  e lajmeve “Pesheva Jonë”

I arrestuari nga Bujanca eshë njezetetedyvjecari  A.F dhe dy tjere nga Subotica S.O. (29) dhe V. S. (30), thuhet ne nje njftim te MUP-it.

Policia gjeti tek ta ak gjetur 8.6 kg droge (marihuanë) gjatë ekzaminimit të furgonit “Fiat Dukato” me regjistrim të Suboticës (SU) në pikën kontrolluese në komunën e Vladici Hanin.

Ekziston dyshimi se A.F shiti drogë të dyshuarve S.O. dhe V. S. në komunën e Bujanovcit, të cilët më pas e çuan furgonin në Subotica.

Të dyshuarit u arrestuan deri në 48 orë dhe do të sillen në Prokurorinë e Lartë Publike në Vranjë, së bashku me një ankesë penale, brenda afatit ligjor, thuhet në deklaratë.

SHPËRNDAJE