cigggPresheve, 24 gusht  –Gjate nje kontrolli rutinor polcia doganjere ne piken kufitare ne Presheve ka konfiksuar qindra paketa cigare nga me te ndryshmet si”Monte Carlo”, “LD”, “Bond” dhe “Pall Mall”, njofton agjencia e lajemeve “Presheva jone”

Policia ne Presheve kap 430 paketa cigare ne nje veturë te cilen engiste nje serb (49)  i Vranjes.  Vlera e mallrave 850,000 dinarë (mbi 7 mije euro). Ai  u përpoq për të kontrabanduar cigare i cili ishte duke udhëtuar në shoqërinë e gruas së tij . Ai tha se zyrtarët doganor të veshin vetëm sendet personale. Por pas hapjes sde gepekit  aty doli surpiza, i mbuhsur plote sigare?!


Vetura “WV Bora” me targa te Vranjës është ndaluar për ekzaminime më të hollësishme. Kurse prej nje  valixhe u gjeten po ashut edhe  430 paketa cigare me pulla të akcizës të Republikës së Maqedonisë.

Zyrtarët e doganave më 23 gusht 2016 në vendkalimin kufitar të Preshevës ka  konfiskuar 8,600 cigare të ndryshme.

SHPËRNDAJE