pollljjPas syhefiut te paralemtitit kosvare duket se ne k*ri…eshte bere ne mode dhe “artikulli” me i lire sidomos per femrat ne Kuevend dhe protesutesit shaqiptare qe po perpiqen te mbrojne integritetin territotorial te Kosovës. Policia kosovare ne pritje te serbeve ju pergjigjet protestuesve shqiptar: Nuk po ne han k***

Një polic, emri i të cilit nuk dihet, është shprehur në gjuhë mjaft eksplicite përballë protestuesve.
Duke dashur të arsyetohet dhe të bëj një marrëveshje me protestuesit, ky polic ka përdorur fjalë jo të përshtatshme.

“A po menoni që unë kam ardh me qef ktu. Nuk po më han k*** hiq”, ka deklaruar polici të cilin mund ta shihni në foto më poshtë.

Në këtë moment ai sheh nga kamera dhe shton: S’po ma nin, qite në facebook.

“Nuk kam nevoj se ta kanë ni mbi 2 mijë veta se live je”, i është përgjigjur protestuesi që mbante telefonin duke incizuar drejtpërdrejt në facebook.mushtt

SHPËRNDAJE