Preshevë, 11 nentor  -Policia italiane ka arrestuar kater shtetas shiptar (dy burra deh dy femra)  mew rreth 40 kg dorge (32.5 kilogramë kokainë dhe 4.5 kilogram heroinë)

Policia italiane bashke me dorgen gjate dy operacioneve pos droges ka tek shqiptaret ka gjetur edhe  armë, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve te autoriteteve italiane.

SHPËRNDAJE