Në kuadër të aksionit të quajtur “elefanti i bardhë”,  350 karabinjeri në luftë kundër trafikantëve serbë:  Kapet një ton drogë, arreston 54 persona serbë, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Bresha, 19 prill

 

Policia italiane gjatë një akcioni të furishëm ka arrestuar 54 persona trafikant të drogës, kryesisht serbë, njofton agjencia informative “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve të ANSA.
Në kuadër të këtij aksioni të quajtur “elefanti i bardhë”, kishte nisur dje filloi në disa qytete në Itali duke pëtshirë ketu edhe disa qytete tjera të ballkanit deri në Suedi.

Policia italiani gjatë ketij aksioni ka arriutr të kap të paktën 1 tonë drogë ( 730 kg hashash dhe 300 kokainë) e ardhur nga  Amerika e Jugut pèërmes Spanjës dhe nga atje për në tregun italian. Se vërtetë policia itakliane i kishte shpèallur luftë trafikantëve serbë, de¨shmon fakti se në ektë aksion për arrestimin e këtyre dhjetra serbëve, sipas ANSA, autoritet italiane kishin angazhuar 350 karabinjeri dhe anëtare tjerë të policësë financiare.

SHPËRNDAJE