Preshevë, 26 shkurt / AIK Presheva Jone

Pjesëtarët e policisë së Preshevës kanë dërguar te gjyqtari hetues në Gjykatën e Lartë të Vranjës një mashkull me moshë rreth 24 vjeçare nga fshati Miratoc (Refik Z.) si të dyshuar për vrasjen e 6 vjeçarit Nijazi Ibrahimi, ka njoftuar të premten stacioni policor në Vranjë, njoftojne korrespondentet e AIK “Presheva Jone” nga terreni.

Më konkretisht sipas burimeve te ngjajshme Refik Z. ëshe komshiu i afert i familjes Ibrahimi ne fshatin Miratoc dhe sipas disa deshmitarëve te fshatit (Enver I. dhe Aron K.) siq i kane deklaruar mediave lokale fjala ketu është për “hakmarrje”. Sidoqoftë s epër cfarë është ketu fjlala së shpejti organet kompetente të drejtësisë do të dalin me informacione të sakta për të evituar spekulimet.

SHPËRNDAJE