Presidenti serb është gjendur në pozitë të palakmueshme, kur gjatë konferencës që po mbante, disa serbë e kanë ndërprerë, duke i kërkuar mbrojtje nga mafia që operon në atë pjesë.

Gjatë konferencës që presidenti serb Aleksadar Vuçiq e ka mbajtur pas takimit me liderët e serbëve në Kosovë ka ndodhur një incident i papritur.

Madje disa portale te rpira per deiznofdrmata, kane shkruar se ka “pasur incidente” gjate vizites se Vucicit ne Kosovë. Por, policia e Kosovës ka deewmantuiar ket fake info, duke ndërmarrë masa të gjera sigurie në rrugë dhe në zonat ku jeton sot Presidenti serb Aleksandar Vuçiç dhe mohoi informacionin e medias se gjashtë persona u arrestuan në Llapnasellë.

 

Policia e Kosovës ka hedhur poshtë si informatë të pavërtetë se gjashtë persona të dyshuar se janë armatosur dhe gjetur nga policia në fshatin Llapë afër Prishtinës u arrestuan.

Disa serbë e kanë ndërprerë atë teksa fliste, duke i kërkuar që të bëjë atë që është në fuqinë e tij për t’i mbrojtur nga mafia, që siç kanë thënë ata kontrollon atë pjesë

SHPËRNDAJE