Zëvendës Drejtor Rajonal i Policisë së Kosovës Ergin Medic ka pohuar mbrëmë  se Policia e Kosovës në pjesën veriore të Mitrovicës  ka arrestuar një serb nga Beogradi i cili posedonte armë, identiteti i të cilit nuk poublikuar. Këtë lajm e ka konfirmuar edhe policia e Kosovës për gjencinë informative “Presheva Jonë”-

 

 

Mitrovicë, 15 qershor

Pjesëtarët e Policisë së Republkës së Kosovës kapën mbrëmë një persnon armë i cili u përpoq t’i cilët rezistoi gajtë arrestimit. Sipas burimeve policore i arrestuari është një anëtar i grupeve ekstrmsite të vereiut të  përkrahur  nga Beogradi. Policia e Kosovës, pas këtij arrestimi në mbrëmje rreth orës 21:00  ka kryer një operacion  në një  banesës në qendër të pjesës veriore të Mitrovicës, në kuadër të hetuesive të  policisë lidhur me arrestimin e këtij personi. Pjesëtarët e Shërbimit Policor të Kosovës gjatë këtij aksioni  shkuan me automjete dhe ishin të pajisur me xhaketa antiplumb kur hynë në qendër të pjesës veriore të Mitrovicës, skenë kjo e cila u ndoqë përsëafërmi edhe nga qytetarët e mbledhur përreth, sikur në film.

SHPËRNDAJE