Policia e Gjenevës ka njoftuar « AIK « Presheva Jone”, se ka arrestuar një serb të moshës 26 vjecare i cili pasi që kishte rrahur viktimët, përkundër ndihmës së parë ai ka vdekur pas pak orësh.

Gjenevë, 15 mars/ AIK, Presheva Jonë

Nën drejtimin e prokurorit të Ministrisë Publike të kantonit të Gjenevës z.Stéfan Grodecki, policia zvicerane në bashkëpunim me policinë kantonale te Gjenevës dhe voudaze ka arritur t’ bijë gjurmëve të vrasësit i cili kishte kryer ditë më parë (2 mars 2011) veprën krinianle në shtëpin e viktimës në Rrugën Troncihin nr.4 në Gjenevë. Policia e Gjenevës ka njoftuar « AIK « Presheva Jone”, se sot ka arrestuar një serb të moshës 26 vjecare i cili pasi që kishte rrahur viktimët, përkundër ndihmës së parë ai ka vdekur pas pak orësh. Do kujtura se efikasiteti i policsë zvicerane në abshkëpunim me atë franceze po dëshmohet për cdo ditë. Ky është krimineli serb i katërti i radhës brendja një muaji që arrestohen nga policia në Zvicër dhe pjesën frankofone.

SHPËRNDAJE