polFRLens, 11 qershor  -Ndeshja Shqiperi-Zvicer ka perfshire jo vetem shqiptaret dhe tifozet nga Shiqperia, kosova, maqednia, presheva e diaspora por edhe policitet e shtetitte Francës . Tifozet shqiptare para fillimit te ndeshjes pak minuta jane besuar kur nga je veture e policise fracenze (shih foton) jan e pershëndetur nga nje polic me simbolin kombëtar, duke bere duar shqiponjë, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

Tifozet e rastit shiptar fillimisht meduan se mos ishte police francez, por  ai u identfikua pak senkonda se ishte shqiptare, meqë  brohorit nga makina “Fitore, Fitore shqipe, sduksese, mbahuni shqipe!”.

Pra sipas agjencise  se lajmeve “Presheva jonë” ai ishte nje polic shqiptar  që shërben ne Frcne i cili ka perëshendetur vëllezrit e tij shiptare me shqiponjë. Sipas “Presheva jonë” sot ne frcne jamer mbi 2000 shioptare policë.

SHPËRNDAJE