dedajjaa-Paqa,Harmonia,Solidariteti,Toleranca dhe Mirekuptimi le te mbreteroj te te gjithe !

Partia Liberale e Kosoves pergezon te gjithe besimtaret islam me rastin e Festes se Bajramit te Madh, te cilet pas agjerimit njemujore te Ramazanit kremtojne kete feste te paqes dhe solidaritetit ndermjet vete besimtarve islam dhe me te gjithe besimtaret dhe qytetaret e parkatesive dhe origjinave te nderyshme etnike dhe fetare.

Festat jane nje moment gezimi ,shprese dhe lutje per dashuri,mireqenje dhe lumturi nderfamiljare dhe ndernjerzore per te promovuar tolerancen dhe paqen kudo ne bote.

Shqiptaret si nje popull i lashte,bujar dhe fisnik kan nje tradite te bujshme dhe te gjate te kultivimit te vlerave nderfetare,te miqesise dhe respektit me popujt dhe kombet te cilat ishin prore prane nesh dhe me ne ne momentet me dramatike per popullin tone.

Liberalet me rastin e Bajramit te Madh, pergezojne njekohesisht edhe Myftiun e Kosoves Naim Ternava dhe te gjithe Imamet e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves.
Gjergj Dedaj,kryetar i PLK-se

SHPËRNDAJE