Irani lëshoi ​​raketa në Izrael, përveç dhjetëra dronëve, sipas raporteve të mediave izraelite.

Zëdhënësi i Ushtrisë, Daniel Hagari, ka thënë se do të duhen disa orë që pajisjet të mbërrijnë në Izrael.

Ai ka thënë se Izraeli është i përgatitur.

Strehimoret publike janë hapur në qytetin verior të Izraelit, Haifa, pas lëshimit të dronëve dhe raketave nga Irani ndaj Izraelit.

“Gjithashtu, në rast alarmi, do të hapen stacionet e trenave të lehta Carmelit të miratuara për përdorimin e rrugës nga Komanda e Frontit të Brendshëm”, sipas një mesazhi nga qeveria Haifa dërguar banorëve./cnn

SHPËRNDAJE