Bujanoc, Preshevë, Medvegjë, 7 mars/ AIK-Presheva Jonë

Në ditën e përvjetorëve, qofshina ato lokale, kombëtare apo ndërkombëatre, tashmë sikur është bërë traditë që liderët e atij vendit ë urojnë. Kështu edhe sot më 7 Mars me rastin e Ditës së Mësusit liderët politik dhe bashkë me strukturat arsimore në Kosovën Lindore kanë uruar dhe kanë krmetuar bashkarisht dheb gjith secili në menyrën e vetë. Kështe sot urimet  e para kane dalur nga Komuna Bujanocit  sikur nga Keshilli Kombëtar i shqiptarëve z.Galip Beqiri ashtu edhe nga kryetari i komunës së Bujanocit z.Shaip Kmaberi, ai i Kuvendit z.Jonuz Musliu..Do theksuar se komuna e Bujanocit, Diten e Mësuesit e ka shenuar me së miri në Kosovën Lindore ne menyre solmne dhe nivel komunal. Ne ketë komunë  me rastin e kesaj dite jane organizuar edhe  një sër aktivitesh, manifestime kulturore e artistike, orë letrare..meqë rast u shpërndnaë edhe diploma e mirnjohje për më të mirët, përe mësuesit e vyeshëm, veteranët e arsimit shqiptarë të cilët me vite të tëra kanë kontribuar procesve arsimore, dukuae edukuar e mësuara gjeneratat  e reja, fëmijët tanë. Aktivitete dhe urime të tilla janë përcjellur edhe në Preshevë dhe Medvegjë.

SHPËRNDAJE