Për pakë orë mundë të lexoni intervistën me artisten e njohur shqiptaro-amerika Laureta Meci. Ajo me rastin e Ditës nderkombëtare të gruas – 8 Marsin flet për agjencinë tone për herë të parë pa dorza: Pos karrirës dhe sukseset e saja, Laureta flet edhe për jetën e saj private dhe intime. Ka apo s’ka të dashur Laureta, si e kupton ajo dashurinë, Laureta preferon vetëm dashuri apo vetëm sex, apo që të dyja? Pse Lauretne e quajnë “Sofia Loren” shqiptare ? Laureta Meci, flet në këtë intervistë po ashtu edhe për vendlidjen, siq  equan ajo vendin e shqiponjave. Po cka thotë aktorja  e madhe shqiptare Laureta për Preshevën, Kosovën Lindore…Pra, për gjitha keto mund të mësoni na Luareta vetëm në Agjencinë Informative Kombëtare “Presheva Jonë”. Nga Laureta dhe “Presheva Jone” mir  u lexofshim në orën 14:11 kur akrepat e ores janë njëri mbi tjetrin.

Redaksia   

SHPËRNDAJE