Lugina e Presheves ka dy penda te medha..Nje ajo ne Rhaovice dhe kjo ne Bushtranë. Penda e Bushtranit diteve te fundit, sqi po e shifni ne foto (derguar nga Naim Rexhepi)  eshte e pushtuar nga Bora, akulli dhe mjegulla..

SHPËRNDAJE