Kryetarja e Dhomës së Përfaqësuesve, Nancy Pelosi ngriti akuza të rënda ndaj presidentit Donald Trump duke thënë se ai është i rrezikshëm për SHBA-në.

“Ne e dimë që presidenti i Shteteve të Bashkuara nxiti këtë kryengritje, këtë rebelim të armatosur kundër vendit tonë të përbashkët. Ai duhet të shkojë, ai është një rrezik i qartë dhe i pranishëm për kombin që të gjithë e duam”, tha Pelosi.

Sipas CNN, ajo shtoi se presidenti amerikan ka gënjyer në mënyrë të përsëritur për rezultatin e zgjedhjeve në nëntor dhe ka hedhur dyshime për demokracinë.

SHPËRNDAJE