Në sondazhin e AIK “Presheva Jonë” që do të zgjasë edhe dy javë, deri tani kryeson Partia Demokratike Shqiptare me   24.49%  (108 votes)   votues,e dyta është Partia për Veprim Demokratik  me PVD e Riza Halimit  23.36%  (103 votes)

 

Presheva Jonë,23 Prill
Në sondazhin e hapur të datës 19 Prill nga Agjencia Informative kombëatre “Presheva Jonë”  i cili do të zgjasë deri dy ditë para zgjedhjeve deri tani kanë marrë pjesë 441 vizitorë të cilët kanë votuar për subjektin e tyre të preferuar.

Deri tani kryeson Partia Demokratike Shqiptare me   24.49%  (108 votes)   votues,e dyta është Partia për Veprim Demokratik  me PVD e Riza Halimit  23.36%  (103 votes)   votues dhe të tjerat siq mund ti shihni në tabel. Sondazhi pra do të jetë i hapur deri dy ditë para zgjedhjeve ku besojmë se do të kemi sado pak një ide se ku janë të orientuar qytetarët. Shiqone tabelën.

SHPËRNDAJE