Me rastin e festës së Fitër-Bajramit OVL e UÇPMB-së gjithë shqiptarëve ku do që janë e në veçanti Familjarëve të Dëshmorëve, Invalidëve të luftës dhe Vetaranëve të Ushtrive Çlirimtare ju urojmë festen e Fitër-Bajramit, me shpresë qe viti i ardhshëm të na gjej sa më të bashkuar, njofton agjencia informative kombetare “Presheva Jone”

 

Njëherit OVL e UÇPMB-së permes nje kominikate nenshkruar nga kretari i saj Ramadan Ismajli, ka shprehur faleminderimet më të sinqerta vëllezërve tanë me rastin e ofrimit të ndihmave kushtuar kategorive te luftës se UÇPMB-së .

SHPËRNDAJE