largea_vjosa1405588510PDK-ja tregoi që ka logjikën uzurpuese, kurse ne (LDK) kemi lëshuar pe për të mos bërë ndonjë konfrontim, ka deklaruar Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani.

Osmani tha po ashtu se koalicioni ka kërkuar që çështja e ulëseve të rregullohet për seancat e rregullta.

Sipas saj, kryesuesja e senacës së Kuvendit, Flora Brovina, ka shkelur vendimin e Kryesisë gjatë procedimit të rendit të ditës.

Vjosa Osmani theksoi se ende nuk ka nënshkrim të marrëveshjes me Vetëvendosjen, por shtoi se jemi afër. Ajo tha se ende nuk e dimë nëse i kemi votat e kësaj partie për kryeparlamentarin.

Osmani ka thënë se marrëveshja është afër dhe do të vazhdohet edhe në ditët e ardhshme të bisedohet për arritjen e saj

SHPËRNDAJE