erdogggTha dikush mos ka rene bore e kuqe ne Turiq..jo jo bor epor ky eshte “milet” me flamuj tekuq qe pushtoi shehsin ne Stamboll ne mbeshetetje te demoakrcise dhe liderit truk Edogan. Pra, nuk janë këto lule “tulipan” mbi Stamboll, por 5 milion “asker” te Erdoganit qe i mblodhi per 5 min. aq sa banorë ka Kosova e Shipnia ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

 

gjencia e lajemevka skruar a Bëhet e ditur se në “Mitingun e Demokracisë dhe Dëshmorëve” që u organizua në Sheshin e Mitingjeve në Yenikapı kanë marrë pjesë pesë milionë persona, kane raportuar mediat boterore dhe Anadolu Agency (AA).

Nuk janë këto lule “tulipan” mbi Stamboll, por 5 milion “asker” te Erdoganit q ei mblodji per 5 min.  per 5 min. aq sa banore Kosova e Shipnia

erdodogggSipas të dhënave të siguruara nga burimet policore, në bazë të analizave nga helikopterët policorë të numrit të personave për metër katrorë, është bërë matja e pjesëmarrjes në “Mitingun e Demokracisë dhe Dëshmorëve”.

Në matjet që u bënë në Sheshin e Mitingjeve në Yenikapı, në rrugicat në qendër të qytetit dhe në kahet drejt Eminönüs dhe Zeytinburnus në Bulevarin Kennedy, njoftohet se numri i pjesëmarrësve ka arritur në afërsisht pesë milionë persona.

erdododkd

SHPËRNDAJE