Haxhi Shala, deputeti nga Malisheva i cili deri vitin e kaluar e ka mbeshtetur dhe ka kontribuar ne NISMA-a,  e se fundi ka vendosur qe veprimtarine e tije ta zhvendose te AAK, eshte pritur ne vendlindjen e tije ne Malisheve, ne nje ambient te “vogel” ne krahasim me te pranishmit ne ate tubim.

Vazhdimisht z. Shala eshte kritikuar per daljen e tij nga NISMA, madje duke u munduar ta minimizojne ndikimin e tij ne ate subjekt politik, por, me tubimin e fundit ne Malisheve, te pranishmit treguan qarte se kush ka qene berthama e NISMA-s, dhe se sa veshtire do ta kete ky subjekt ta kaloje pragun pa z. Shala.

Z. Shala ne profilin e tij ne facebook ka paraqitur disa pamje nga tubimi, e qe po i ndajme me ju.

Ky eshte postimi i plote i z. Shala:

Sonte, vula e fitores së madhe u dha në Malishevë.

Mobilizim dhe vullnet për fitoren e madhe u pa edhe sonte në këtë tubim.

Ndryshimi po vjen me 14 shkurt, z.Ramush Haradinaj, president i ardhshëm i Kosovës.

Malisheva tregoi se është në përkrahje të AAK-së dhe të kandidatëve të saj për deputet.

Vetëm të bashkuar mund t’ia dalim! HSH10

#RamushHaradinaj1
#HaxhiShala10
#ForcaeKosovës135

SHPËRNDAJE