akshaerrbiaPreshevë, 27 qershor  -Gruaja e njohur serbe me emrin Nostradamus e cila shpesh ka qelluar dis azhvillime ne planetin tonë, se fudit ka dalur serish me disa parshikimve te raj troinidtes plotë konflikte. Nostradamus serbe nuhat se: Do t eket nje lufte e madhe  midis Rusisë dhe NATO-s, Serbia hyn në Bashkimin gjerman!, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”.

 

Kjo intervsite me Nostradamus serbe  alias Verica Obrenoviç ishte bërë vitin e kaluar në qershor ne mediat serbe, kështu që disa gjëra vec tashmë kan nsiur te dalin sakta ketyre diteve, transmeton “Presheva Jonë”.

Sipa skesja do pasoj një tjetër eksod i madh i shqiptarëve nga Kosova nëpër Serbi. Ata që nuk kanë lindur në Serbi do të marrin shtetësi të dyfishtë për të kaluar nëpër Serbi. Kjo do të ndodhë dhe shqiptarët të armatosur (AKSH) nga Kosova od te te perleshe  me ushtrine serbe. Shqiptarët shkojnë në perëndim dhe nuk do të kthehen në Kosovë te zhgenjyer nga shteti dhe  qeveria e tyre, Kurse në Maqedoni do të vazhdojnë konfliktet dhe shqiptarëve të dëbuar serbët nga disa vende ku ata aktualisht jetojnë.

Ajo po ashtu qysh vitine klauar kishte pohura se “pas krijimi i një krime të luftës të UÇK-së, shumë njerëz dhe vedne në botë do të ndryshojë mendimin e tyte per Kosoven dhe  do të fillojë me terheqjen e njohjve të  Kosovës si shtet. Republika e serbe do të bashkohet me Serbinë dhe se për shkak se kroatët do të daln nga kjo  Federatë. Në Republikën e serbe do të ndhe nje vrasjee madhe e një figure te njohur politike dhe do të fillojë demonstrata masive. U Malin e Zi do të jetë një luftë mes malazezëve dhe shqiptarëve të cilët do të përpiqen të formojnë rajonet e tyre.

Maqedonia përfundimisht do të bashkohet me Serbinë pas luftës me shqiptarët. Ushtria ruse do të duhet të vijnë në Ukrainë dhe lufta do të fillojë NATO do të tërhiqet kur ai sheh një armë Rusisë. Në penetrimit rus do të bashkohet me ushtrinë kineze.

Bashkimi Evropian do të bie përveç dhe bashkimi i ri do të formojnë Gjermaninë. Në këtë bashkim të ri me Ballkanin do të hyjnë vetëm Serbia, por jo vende të tjera si Slovenija, Kroacia dhe Serbia.. Pra te gjnitha keto ishin parashikimeve te Nostradamus serbe  alias Verica Obrenoviç ishte bërë vitin e kaluar në qershor i kishte thenne  ne mediat serbe

SHPËRNDAJE