luirotttPreshevë, 4  nentor -Shqiptari me emrihn Arif Halili (57), nga fshati Lomnica afër Gostivarit të Maqedoninë perëndimore ka bnere konvertim te dyfishte nga shiptar-mulsdimanë  në maqedon-ortodoks. Dhe nga sot ai quhet Alexander Gorski, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar nje televizioni lokla me emrin “Ultra”

“Unë besoj se secili ka të drejtë për t’u penduar në jetë dhe për të kërkuar paqen dhe qetësinë para Perëndisë. Dhe ky akt ishte pjesë e saj…” ka thënë ish-shqiptari Halili, sot Aleksandër. Cka t’i shtohet kësaj, qudira apo marrina shqiptare, apo edhe  ndokush ja ka gërrdit edhe kombin edhe fenë ?!…

 

SHPËRNDAJE