Rep artisti i ri “Sparro”, i cili së fundi po mahnitë fansat e muzikës më in në tregun tonë dhe jo vetëm, asaj hip-hop apo rep sic njihet rëndom, së fundi ka lansuar projektin e tij më të ri me titull “Alien”.

Me ndërlidhjen të cilën ia bën rimave si mënyra se si I trajton ngjarjet për të cilat flet në tekstet e tijë, “Sparro” është një “Alien” i vërtetë për simpatizantët e këtij zhanri të muzikës, themi kështu pasi që sikurse për alienët që ka pak njohur, njejtë edhe për “Sparron”, por nuk do të jetë edhe gjatë kohë “Alein”, pasi që pritshmëritë janë të mëdha për këtë talent të muzikës, që shumë shpejtë pritet të shëndërrohet në një artist të preferuar për publikën.

“Alieni” këto ditë ishte present edhe nëpër disa studio ku performoi free-style, sekuenca të së cilës performacë u bënë virale nëpër rrjete sociale si tiktok apo edhe instagram.

Më poshtë po ju paraqesim disa fotografi si dhe linkun e projektit më të ri të “Sparros”, ku shpresojmë që të ju pëlqej…

 

SHPËRNDAJE