Ajo ka vendosur nje material trasparent tek pjesa e buzëve për të bërë të mundur leximin e buzëve. Edhe pse këto persona kane alfabetin e tyre të shenjave, kjo ndihmon prinderit e tyre të komunikojnë më lehtësisht me fëmijët e tyre, që kanë këto probleme.

Ashley Lawrence ka hapur një llogari fondesh në platformën GoFoundMe dhe të ardhurat do shkojnë në një shoqatë që ndihmon prindërit e fëmijëve shurdhë-memec.

SHPËRNDAJE