Një protestë (topless) pak me ndryshe në Nju Jork (FOTO)

Në Europë është gjë e zakonshme që të shohësh femra topless në plazh.

Por, kjo gjë është e ndaluar në disa shtete të SHBA-së dhe për këtë arsye, aktivistë të shumtë kanë organizuar një protestë topless në sheshin kryesor të Nju Jorkut.

Aktivistët kërkojnë barazi, në mënyrë që jo vetëm meshkujt të dalin lakuriq nga mesi e lartë, por edhe femrat.

SHPËRNDAJE