kosossdfPrishtinë, 22 qershnor  -Milot Shala do të marrë pjesë në  Samititn nderkombëtar Global Entrepreneurship (GES), që do të mbahet nga 22-24 qershor te këtij viti në Palo Alto, Kaliforni te Amerikes, ka mesuar sot agjencia e lajemeev “Presheva Jonë” nga mabasada e SHBA në Prishtinë .
prrrs11Zyratret nga  ambasada amerikane  duke shoprehur satsifakson e lejmit per pjesemarrjene  kosoes ne kete samit boteror ken phuar se  z.Shala do t’i bashkohet më shumë se 700 sipërmarrësit nga e gjithë bota së bashku me investitorët, refreuesit  dhe udhëheqësit në hapësirë sipërmarrjes.

Këta sipërmarrës të reja do të jetë së bashku me zyrtarë të nivelit të lartë së SHBA-qeveritare, duke përfshirë presidentin Barack Obama, sekretari i Tregtisë Penny Pritzker, dhe nënsekretari i Shtetit për Diplomacinë Publike dhe Marrëdhënieve me Publikun Richard Stengel.

Ky samit do të jetë 7 këste në një seri të organizuar më parë nga Shtetet e Bashkuara dhe gjashtë qeveri të tjera në të gjithë botën. Në sjelljen e Samitit përsëri në Shtetet e Bashkuara, Presidenti Obama thekson angazhimin e tij për ndërtimin e urave që na ndihmojnë të trajtuar sfidat globale së bashku.

SHPËRNDAJE