“Aksioni e koduar “Rruga e Heshtjes” , e kreu grupi diverzant i qujatur “Sytë e Shqiponjës” i përbërë prej tre pjesëtarësh. Gjuajtja u bë me stanjper Barretr-M95, me optikë nate dhe shurmëshues…” thuhet në fund të njoftimit të Shtabit të Drejtorisë rajonale për media nga “Lëvizjes së Lirisë” e cila komunikatë ju është dërguar agjencisë informative “Presheva Jonë”

 

 

Preshevë, 18 shtator

 

Gjatë natës së datës 17.09.2012 në orën 02:38 Aksioni u kry mbi bazën ushtarake serbe në Livadh të Shehut (që gjendet 3.5 km në veri-prendim të qytetit të Preshevës). Distanca  e qitje në objektiv ishte 127 m.  Aksioni e koduar “Rruga e Heshtjes” , e kreu grupi diverzant i quajtur “Sytë e Shqiponjës” i përbërë prej tre pjesëtarësh. Gjuajtja u bë me stnajper Barretr-M95, me optikë nate dhe shurmëshues. Asnjë reagim nuk ka ardhur nga pala kundërshtare…” thuhet në fund të njoftimit të Shtabit të Drejtorisë rajonale për media nga “Lëvizjes së Lirisë” e cila komunikatë ju është dërguar agjencisë informative “Presheva Jonë”.

 

Do theksuar, se ky është sulmi i tretë i radhës, pas dy të parëve, në stacionin policotë serb në Dobrosin, nga i njejti grup i armatosur.

SHPËRNDAJE