pertlsjhsjsTek selia e Partisë Demokratike të Kosovës janë mbledhur një numër i madh i simpatizantëve të PDK-së në përkrahje të kandidatit për President Hashim Thaçit. Ata brohorisnin emrin e Thaçit. Përleshja ne keto moemnte eshte duke u zhvilluar mes PDK-së (pro zajdnices) me flamur mavisarih dhe protestuesve me flamur kuqezi te anti-zajdnincës

Ndërkaq përballë tyre kanë qëndruar protestuesit e opozitës të cilët kanë nisur konfrontimin. Ndërsa Policia e Kosovës ka qëndruar ndërmjet tyre ku edhe ka parandaluar konfliktin. Nga pala e protestuesve të opozitës janë parë njerëz me maska të cilët vazhdimisht fyenin dhe shanin simpatizantët e Thaçit.

Nga ana tjetër, simpatizantët e PDK-së në duar mbanin flamuj të SHBA-së dhe të Kosovës./BS/

SHPËRNDAJE