Lideri i PDSH-së Ragmi Mustafa,para fjalës së tij u prit me ovacione frenetike nga simpatizantë të shumtë të PDSH-së i cili foli për rezultatete e arritura të Partisë Demokratike Shqiptare në veçanti në rregullimin e infrastrukturs për përmirësimin e standardit jetësor të qytetarëve.

                                                                                                                                    

Preshevë,19

Partia Demokratike Shqiptare mbajti sot tubim promovues në degët e saj në qytetin e Preshevës në njësinë zgjedhore numër 6 dhe 7 me ç’rast u promovuan dy kandidatët për këshilltarë.Tubimi i sontëm promovues u hap me intonimin e himinit kombëtar dhe fill pas tij u shpalos programi dhe anga zhimi i dy kandidatëve të mundshëm në  dy njësitë zgjedhiore Reshat Neziri dhe Avni Haliti.Dy kandidatët e saj  u zotuan para elektoratit se do të  angazhahohen për përmirësimin e standardit jetësor të qytetarëve të këtyre lagjeve.

Ndërkaq,lideri i PDSH-së Ragmi Mustafa,para fjalës së tij u prit me ovacione frenetike nga simpatizantë të shumtë të PDSH-së i cili foli për rezultatete e arritura të Partisë Demokratike Shqiptare në veçanti në rregullimin e infrastrukturs për përmirësimin e standardit jetësor të qytetarëve. Mustafa në fund ftoi elektoratin që më 6 maj të votojnë numrin një dhe kështu të vazhdojnë qeverisjen e suksesesshme që e ka bërë deri tani.(a.j.)

SHPËRNDAJE