Prej nesër temperaturat do të lëvizin nga 29 deri më 37 gradë Celsius.

Në shkup dhe rrethinë do të mbajë mot i ngjashëm me temnperatura deri më 34 gradë Celsius.

Nga nesër do të kemi rritje drastike të temperaturave. Temperaturat do të ngrihen deri në 40 gradë.Po ashtu bëhet thirrje edhe për për përkujdesje të veçantë për ditët në vijim.

SHPËRNDAJE