DONIKA KADA, DEPUTETE DHE KRYETARE E FORUMIT TË GRUAS së kësaj partie  flet ekskluzivisht për agjencinë tonë mbi situatën aktuale në Kosovës, për atës e sa ishin demokratike zgjedhjet e fundit në Kosovë, për qeverinë e Thacit. Donika Kada, deputete dhe funksionare e lartë e AAK-s po ashtu flet edhe për cështjen shqiptare në Kosovën Lindore, për liderin Ramush Haradinaj se kur do të kethet nga Haga, për (mos) përfshirjen  e Luginës së Preshevës në dialogun e filluar në Bruksell mes Kosovës dhe Serbisë, për dënimet drakonike ndaj të rinjve të Presehvës dhe për atë se  zhvillon apo jo Hashim Thaci negociata sekrete me serbët si dhe për fatin e raportit të Dick..Pra, nesër në AIK “Presheva Jonë” qëndroni për 20 minura bashkarisht me Donika Kadën….

SHPËRNDAJE