nehhh11Preshevë, 7 nentor -Drejtori i policisë në Mitrovicë, Nehat Thaçi nje jave pas (28 shtator)   arrestimit  me akuzën  “terrorizmit” ai të hënën e ardhshme do te gjendet para  Prokurorit serb për krime. Rasti do të merret para Departamentit të Veçantë të Gjykatës së Lartë në Beograd,  njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve nga ministria publike.

Pas arrestimit të javës së kaluar në kalimin nga Kosova në Serbi, drejtori i Policisë së Kosovës në Mitrovicë Thaçi duhet të transportohen nga Nishi në Beograd.

Koha është edhe më e paqartë se kush është përgjegjës për këtë rast, e cila avokatët Thaçit pretendojnë se është e pakuptimtë.

Thaçi nga Serbia, duke e paraqitur si pjesëtar i UÇK-së është akuzuar per “terrorizem”, menjëherë pas luftës, siq thuhet “në një shtëpi serbe në Lipjan dhe kërcënuar anëtarët e familjes me qëllim për të shkaktuar pasiguri në mesin e serbëve të Kosovës.”

SHPËRNDAJE