E fundit që do të festojë janë Shtetet e bashkuara të Amerikës. Qyteti më i njohur i Australisë, Sydney e kremoti tradicionalisht Vitin e Ri 2012 me fishekzjarrë spektakolarë në urën e qytetit afër Operës, ku ishin tubuar qindra mijëra qytetarë.

Viti 2012 trokiti për herë të parë në ishujt Samoa në Paqësorin Jugor, më pas në Zelandën e Re.
Qielli u ndriçua nga mijëra fishekzjarre. Në tërë botën po bëhen përgatitjet e fundit për pritjen e Vitit të Ri 2012. Në qytetin më të madh australian, në Sydney është çdo gjë gati për një natë të çmendur. Australianët dhe qyteti port i tyre Sydney është tradicionalisht qyteti i parë i madh botëror që e kremton hyrjen në Vitin e Ri dhe këtë e bën me fishekzjarre vërtetë madhështore.

Qyteti më i njohur i Australisë, Sydney e kremoti tradicionalisht Vitin e Ri 2012 me fishekzjarrë spektakolarë në urën e qytetit afër Operës, ku ishin tubuar qindra mijëra qytetarë. Spektakli ka kushtuar rreth 6 milionë dollarë, kurse në koncerte për ndërrimin e moteve janë paraqitur Boy George, Snoop Dog, “Pet Shop Boys” e të tjerë.

SHPËRNDAJE