Zurich, 20 janar / AIK-Presheva Jonë

Policia e Kantonale të Cyrihut ka heutar të mërkuren e kaluaer se si  në mbrëmje si një  klient kishte blerë nga 10 gram heroinë nga shtetasja kosovare. Po ashtu ka hetuar se së bashku me atë vajzë ishte edhe një djalosh tjetër 23 vjeqar, po ashtu shtetas nga Kosova. Pas arrestimit të tyre policia ka konstatua se vaajza 19 vjeqare e cila trafikonte me dorgë e kishte të ndaluar trafiku  edrgoës në Zvicër dhe EU qe nga viti 2009. Ajo është dërguar menjëheë në burg për eksdrim në vendin e origjinës, ndërsa djaloshi 23 vjeqar është dërguar në burg për gjykim. Pas interbvenmimit në banesne e 23 vjeqarit, policia ka gjetur 200 gram heroine, 6000 franga zvicerane si dhe mjete teknike per rafinimin e dorgës.

SHPËRNDAJE