Sipas rezultateve të Exit Pollit, në zgjedhjet e balotazhit për kryetar të Prishtinës ka fituar Shpend Ahmeti nga Lëvizja Vetëvendosje me 52.2 ndaj Arban Abrashit nga LDK-ja me 47.8 për qind.

W nuk ja la kryeqytetin ne dorë antirugovistëve te Isa Mustafes, një komunist jugosllav i cili kishtze bllokuat dios aher emejet per presidneit hiostrik Ingfarhim Rugpva i cili lobonte për pavaresine se Kosoves nepër Evrope dhe SHBA.

Ferizaj ka fituar kandidati i PDK-së, Agim Aliu ndërsa në Vushtrri ka fituar kandidati i LDK-së Xhafer Tahiri.

Në Klinë ka fituar Sokol Bashota i PDK-së, sipas tendencës së Exit Pollit. Ndërsa në Rahovec është diferencë e ngushtë ndërmjet PDK-së dhe AAK-së

SHPËRNDAJE