Në moshën 32 vjeçare në Namur të Belgjikës ka ndërruar jetë sot Gëzim Kadriu nga fshati Rahovicë.

Gëzimi pas një sëmundje të rëndë ndërroi jetë në Belgjikë.

Ngushëllime familjes dhe miqëve.

SHPËRNDAJE