Shpesh herë na ndodh që në jetën e përditshme të flasim për vendosjen e targave për kafshët e transportit, sigurisht me shaka!

Por në një vend kjo duket se është bërë realitet. Po, po! Irani ka vendosur të targojë devetë. Ky vendim vjen pasi këto kafshë transporti janë bërë shpesh herë shkakatre për aksidente.

Rreth 130 mijë deve do të targohen në provincat e Sistan dhe Belucestan

SHPËRNDAJE