‘Lamtumirë’ fotove të fëmijëve në Facebook.

Në rrjetin e njohur shoqëror të rrjetit, ato do të jenë të mirëpritura si fotografi të qenve, maceve, apo dhe kafshëve të të gjitha llojeve.

Kështu, tridhjetë e tre amerikanë kanë lançuar kohët e fundit aplikimin e zëvendësimit të fotografive të foshnjave dhe fëmijëve nga Facebook, me foto të kafshëve të ndryshme.

Programi quhet Unbaby.me dhe i nisur javën e kaluar, deri tani ka marrë tashmë mbi 50.000 aplikime.

E kjo ka demonstruar faktin se shumë përdorues janë të lodhur në fakt të shohin foto të postuara nga shokët duke parë sesi fëmijët e tyre hanë, lahen apo festojnë ditëlindjen.

Të tre krijuesit e aplikimit, mësohet se mbajnë emrat Yvonne Cheng, Chris Baker dhe Marquis Pete.

SHPËRNDAJE