Tabelat e komunikacionit që shënojnë vendin tashmë janë vendosur të njejta sikur janë në gjithë Kosovën.

Ato tash janë zëvendësuar me tabela dygjuhëshe në gjuhën shqipe dhe serbe.

Tani për tani ata janë zëvendësuar nga Rudare në Soçanicë dhe plani është që të zëvendësohen deri në Jarinje.

SHPËRNDAJE